Afișez toate cele 8 rezultate

Revitalizantul XADO

Revitalizanții fac parte din secțiunea de produse chimice regenerative și de protecție pentru automobile. Funcționarea unui vehicul este de neconceput fără o frecare constantă a suprafețelor de lucru ale părților componente, ceea ce determină uzura mecanismelor. Principala sarcină a agentului de revitalizare este de a restaura piesele sau, cu alte cuvinte, de a elimina efectiv uzura prin formarea unui nou strat protector de cermet.

În prezent, există multe produse chimice pentru automobile de la diferiți producători. Dar liderul acestui segment de piață este HADO. Revitalizantele HADO permit readucerea unei unități la parametrii din fabrică și o protejează chiar și în cele mai dificile condiții de lucru (supraîncărcare, temperaturi extreme etc.). Odată ajuns în motor, revitalizantul umple micro rugozitățile la nivel atomic, ceea ce contribuie la o reducere semnificativă a coeficientului de frecare și la renovarea suprafețelor de lucru.

Este demn de remarcat faptul că, prin aplicarea revitalizatorilor de metale, este posibilă restaurarea suprafeței pieselor chiar și în timpul funcționării, precum și prelungirea semnificativă a duratei de viață a componentelor vehiculului.Rezultatul utilizării revitalizatorilor este o îmbunătățire semnificativă a performanțelor motorului și o apropiere maximă a acestora de parametrii din fabrică.