Afișez singurul rezultat

ELEMENT TNJ-250M-U2

Bateria este un bloc de electrozi, format din lamele pozitive și negative de electrozi de fier sau cadmiu, izolați unul de celălalt prin separatoare, oferind un spațiu stabil intre electrozi și ofera o circulație liberă a electrolitului.

Blocul de electrod este plasat într-un rezervor de metal sau plastic. În cazul fabricării unei baterii într-un rezervor metalic, pe capacul bateriei se pune un capac de cauciuc izolant sau se aplică un strat de izolare electrică rezistent la alcali și se pune o tavă de plastic și un capac, sau un înveliș gumat pe rezervorul de oțel (TNK-950-T2, TNK-950-U2).

Electrozii cu același nume ai unității sunt sudați la colectoarele de curent, care au conducte prin capacul bateriei sub formă de boruri.

Pentru a umple electrolitul de pe capacul bateriei, există un un dop (capac), care asigură o ieșire liberă de gaze și împiedică electrolitul să se scurgă din baterii în timpul funcționării și protejează împotriva obiectelor străine.

O soluție apoasă de hidroxid de potasiu (sodiu) este utilizată ca electrolit în baterii. Densitatea și compoziția electrolitului depind de condițiile de funcționare.

Bateriile sunt produse conform specificațiilor în stare descărcată.